Sala de premsa

Demà dimecres, 4 de desembre, a les 12.00 hores, al Complex Central dels Mossos d'Esquadra a Sabadell

El conseller Buch inaugura la jornada La Convenció sobre els Drets de l'Infant. Trenta anys d'una revolució silenciosa

query_builder   4 desembre 2019 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Buch inaugura la jornada La Convenció sobre els Drets de l'Infant. Trenta anys d'una revolució silenciosa

El conseller d'Interior, Miquel Buch, inaugurarà demà, dimecres, 4 de desembre, a les 12.00 hores, la jornada La Convenció sobre els Drets de l’Infant. Trenta anys d’una revolució silenciosa que commemora  que fa  30 anys que  l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Convenció sobre els drets dels infants.

A l’acte també assistiran el director general de la Policia, Pere Ferrer, i el comissari en cap, Eduard Sallent, entre d’altres comandaments.

*La premsa tindrà accés només a l’acte d’inauguració però la resta de la jornada serà a porta tancada.

Els periodistes que vulgueu cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.mossos@gencat.cat, indicant el vostre nom, cognoms, DNI, mitjà al qual pertanyeu, així com les dades del vehicle, fins avui a les 19.00 hores.

12:00|El conseller Buch inaugura la jornada "La Convenció sobre els Drets de l'Infant. Trenta anys d'una revolució silenciosa". Complex Central dels Mossos|Sabadell (Vallès Occidental)

El conseller d'Interior, Miquel Buch, inaugurarà la jornada La Convenció sobre els Drets de l’Infant. Trenta anys d’una revolució silenciosa que commemora que fa 30 anys que l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Convenció sobre els drets dels infants.

`