Sala de premsa

El Govern de Catalunya celebra els 10 anys del Pla Japó

El conseller Alfred Bosch intervindrà a l'acte al Recinte Modernista de Sant Pau, que comptarà amb la presència del cònsol general del Japó a Barcelona, Naohito Watanabe

query_builder   10 desembre 2019 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern de Catalunya celebra els 10 anys del Pla Japó

El conseller Alfred Bosch intervindrà a l'acte al Recinte Modernista de Sant Pau, que comptarà amb la presència del cònsol general del Japó a Barcelona, Naohito Watanabe

Catalunya i el Japó celebren enguany el desè aniversari del Pla Japó del Govern de la Generalitat de Catalunya, una eina de treball i coordinació impulsada pel Govern des del 2009 com a mecanisme de col·laboració permanent amb el país nipó.
Davant d’aquesta data assenyalada, la Generalitat de Catalunya ha organitzat un acte de celebració dels 10 anys del Pla sota el títol ‘Catalunya-Japó: 10 anys d’oportunitats i èxits compartits’ al Recinte Modernista de Sant Pau. Serà dimarts 10 de desembre a les 12.30 h. El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, intervindrà a la benvinguda de l’acte, que comptarà amb la presència del cònsol general del Japó a Barcelona, Naohito Watanabe.

La secretària d’Acció Exterior i de la UE, Mireia Borrell, també participarà a l’esdeveniment i donarà pas al discurs inaugural de Lluc López, professor de la UOC, sobre el present i el futur del Japó i les oportunitats a Catalunya. A continuació, hi haurà un diàleg sobre les relacions en l’àmbit de l’empresa i el turisme i, finalment, sobre la col·laboració científica i universitària entre els dos països.

Per cobrir informativament aquest acte cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència enviant un correu electrònic a comunicacio.exteriors@gencat.cat indicant-hi nom, cognoms, DNI i mitjà per al qual es treballa.

12:30|El conseller Bosch presideix la celebració del 10è aniversari del Pla Japó del Govern de la Generalitat de Catalunya. Recinte Modernista de Sant Pau ( c. Sant Antoni Maria Claret, 167)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència,  Alfred Bosch, intervindrà a la benvinguda de la celebració dels 10 anys del Pla Japó sota el títol ‘Catalunya-Japó: 10 anys d’oportunitats i èxits compartits’ al Recinte Modernista de Sant Pau. L'acte comptarà amb la presència del cònsol general del Japó a Barcelona, Naohito Watanabe. La secretària d’Acció Exterior i de la UE, Mireia Borrell, també participarà a l'obertura i farà la cloenda de l’esdeveniment. Podeu consultar el programa complet aquí.

`