Sala de premsa

INDÚSTRIA

El conseller delegat d'ACCIÓ presenta demà a Lleida el programa ProACCIÓ 4.0 per impulsar la transformació digital de pimes catalanes

query_builder   11 desembre 2019 11:15

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller delegat d'ACCIÓ presenta demà a Lleida el programa ProACCIÓ 4.0 per impulsar la transformació digital de pimes catalanes

  • L’acte tindrà lloc a la delegació d’ACCIÓ a Lleida (Rambla de Ferran, 1, 2n 4a, 25007. Lleida)

 

  • A les 11:15 hores, el conseller delegat d’ACCIÓ atendrà els mitjans de comunicació
Demà dimecres, 11 de desembre de 2019, a les 9:30 hores, el conseller delegat d’ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa-, Joan Romero, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a Lleida, Ramon Alturo, presentarà en una jornada amb empreses lleidetanes el programa ProACCIÓ 4.0, una nova iniciativa del Govern per impulsar la transformació digital de petites i mitjanes empreses catalanes. L’acte tindrà lloc a la delegació d’ACCIÓ a Lleida (Rambla de Ferran, 1, 2n 4a, 25007. Lleida).

L’acte també comptarà amb el president president de la Cambra de Comerç de Lleida i de Pimec Lleida, Jaume Saltó, Durant la jornada s’exposaran també els casos pràctics de les empreses d’Invelon Technologies, Grup Saltó i Rotecna.

11:15|Presentació a Lleida el programa ProACCIÓ 4.0 . Delegació d'ACCIÓ a Lleida ( rbla. de Ferran, 1, 2n 4a)|Lleida (Segrià)

El conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero, presentarà a Lleida el programa ProACCIÓ 4.0 per impulsar la transformació digital de pimes catalanes.

`