Sala de premsa

MODIFICA L'ANTERIOR CONVOCATÒRIA

El Govern presenta la proposta de conveni entre les administracions públiques i les empreses subministradores per atendre les situacions de pobresa energètica

query_builder   18 desembre 2019 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern presenta la proposta de conveni entre les administracions públiques i les empreses subministradores per atendre les situacions de pobresa energètica

S’exposarà el text acordat amb el món local i les entitats supramunicipals com a resposta de l’Administració davant del fenomen de la pobresa energètica i l’amenaça d’algunes companyies a tallar el subministrament

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, es reunirà demà dimecres 18 de desembre, amb representants de les administracions locals i supramunicipals i del tercer sector per presentar la proposta de conveni que la Generalitat de Catalunya plantejarà a les empreses subministradores per atendre les famílies en situació de pobresa energètica. A la trobada, s’ha convocat membres de les quatres Diputacions, l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, la Taula del Tercer Sector i l’Aliança contra la pobresa energètica.

 

Es tracta del text que les administracions han acordat en diverses reunions de treball com a resposta per atendre les situacions de vulnerabilitat energètica i davant les amenaces d’algunes companyies de tallar el subministrament a famílies catalanes.

 

Així mateix, també es presentarà l’acord entre la Generalitat i les Administracions locals per l’establiment de mesures d’abordatge integral de la gestió de la pobresa energètica.

 

 

A l’inici de la reunió, a les 12.00 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges. A l’acabar la reunió, s’atendrà als mitjans de comunicació.

 

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat.

`