Sala de premsa

El president Quim Torra visita diumenge la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra de les Borges Blanques

query_builder   19 gener 2020 10:45

settings_input_antenna Convocatòria

El president Quim Torra visita diumenge la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra de les Borges Blanques

  • En el marc de la mostra, també presidirà el Dia de la Comarca

El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà diumenge, 19 de gener, les Borges Blanques, amb motiu de la 57a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues.

El cap de l’Executiu arribarà al municipi a les 10.45 hores, on serà rebut per l’alcalde, Enric Mir; el president del Consell Comarcal de Les Garrigues, Jaume Setó, i el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré.

Les autoritats es desplaçaran a peu fins a la Casa de la Cultura per presidir l’acte del Dia de la Comarca, organitzat pel Consell Comarcal, que enguany reconeixerà la contribució en l’impuls del desenvolupament econòmic de les Garrigues d’empreses amb llarga trajectòria a la comarca. En concret, es farà un homenatge a tres empresaris històrics garriguencs: Elias Guiu Merodo i Pere Mateus, fundadors de Tallers Guima (les Borges Blanques), i Josep Solé Farran, propietari d’URGASA (Juneda). El president Torra entregarà els guardons i pronunciarà el parlament de cloenda.

En acabar, les autoritats presenciaran els Tres Tombs de Sant Antoni, que se celebren també en el marc de la Fira de l’Oli, amb la tradicional desfilada de carruatges i la posterior benedicció dels animals.

A les 12.30 hores, el president es desplaçarà fins al recinte firal per visitar la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que enguany comptarà amb més de 150 participants, entre expositors i paradistes.

Visita a les Borges Blanques

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, visitarà les Borges Blanques, amb motiu de la 57a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues.

  • 10:45|Dia de la Comarca. Casa de la Cultura (pg. del Terrall amb av. de la Sardana)|Les Borges Blanques (Garrigues)

    El president de la Generalitat presidirà l’acte del Dia de la Comarca, organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues, que enguany reconeixerà la contribució en l’impuls del desenvolupament econòmic de les Garrigues d’empreses amb llarga trajectòria a la comarca. Hi haurà parlaments de l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir; del president del Consell Comarcal, Jaume Setó, i del president, que clourà l’acte després d’entregar els guardons.

  • 12:00|Tres Tombs de Sant Antoni. Pg. del Treball|Les Borges Blanques (Garrigues)

    El president Torra, acompanyat de l’alcalde i de la resta d’autoritats, presenciarà la tradicional desfilada de carruatges dels Tres Tombs de Sant Antoni i la posterior benedicció dels animals.

  • 12:45|Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra . Pavelló de l'Oli (c. de l'Ensenyança, 2-4)|Les Borges Blanques (Garrigues)

    El president de la Generalitat visitarà la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que enguany comptarà amb més de 150 participants, entre expositors i paradistes.

`