Sala de premsa

El CAC, la Generalitat i la CCMA presenten demà una campanya per fomentar l'esport femení en els mitjans

query_builder   24 gener 2020 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El CAC, la Generalitat i la CCMA presenten demà una campanya per fomentar l'esport femení en els mitjans

Demà divendres 24 de gener, a les 11 hores, tindrà lloc a l’Auditori de La Pedrera la presentació de la campanya #ThoEstàsPerdent per fomentar la presència de l’esport femení en els mitjans de comunicació.

La iniciativa consta de diverses peces audiovisuals que han protagonitzat cinc esportistes d’elit: la medallista olímpica de natació Mireia Belmonte, la multicampiona del món de motociclisme Laia Sanz, la subcampiona de la Champions League femenina de futbol, Alexia Putellas, la tricampiona d’Europa i subcampiona olímpica de bàsquet Laia Palau, i la campiona europea sub-20 d’heptlatló i rècord del món de pentatló i heptatló sub-18, Maria Vicente.

L’acte de presentació de la campanya #ThoEstàsPerdent comptarà amb la participació del secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras; la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Laura Martínez; el president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, i la vicepresidenta i presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach.

També hi seran presents esportistes (entre les quals, algunes de les protagonistes dels anuncis), responsables de federacions esportives, de clubs i de mitjans de comunicació.

11:00|Presentació de la campanya #ThoEstàsPerdent . La Pedrera ( pg. de Gràcia, 92)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras; la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Laura Martínez; el president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher; i la vicepresidenta i presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, participaran en la presentació de la campanya #ThoEstàsPerdent, impulsada pel Consell de l’'Audiovisual de Catalunya, la Generalitat i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, per fomentar la presència de l'esport femení en els mitjans de comunicació. El secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, Antoni Molons, assistirà a la presentació.

`