La consellera Teresa Jordà visitarà les zones afectades i es reunirà amb representants dels diferents sectors afectats per valorar els danys agrícoles i pesquers

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, el secretari general, David Mascort, i tots els directors i directores generals i territorials es desplaçaran dilluns, 27 de gener, a les Terres de l’Ebre. L’equip directiu del DARP realitzarà una sèrie de visites amb representants de diferents sectors afectats i una reunió interna per fer una radiografia de valoració dels danys ocasionats pel temporal que permetrà decidir quines són les mesures que es portaran a terme.

A les 9.30 hores, la consellera arribarà a la Confraria de Pescadors de Les Cases d’Alcanar (C. Callao, 6) i des d’allà visitarà zones afectades pel temporal. Una hora més tard, a les 10.30 hores mantindrà una reunió amb representants de les confraries de pescadors ebrenques a la Llotja de Peix de Sant Carles de la Ràpita ( Port Pesquer).

Posteriorment, a les 12:00 hores, s’iniciarà als Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre, a Amposta (C. Burgos,17,) la reunió del Consell de Direcció del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació que habitualment se celebra els dilluns a Barcelona. La consellera atendrà als mitjans de comunicació a l’inici de la reunió i també podran prendre imatges.

 

A la tarda, a les 16.00 hores, l’equip directiu del Departament es reunirà amb representants de diversos sectors agraris que s’han vist afectats pel temporal.