El discurs d'obertura de la trobada serà obert als mitjans de comunicació

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, inaugurarà la trobada de delegats/des del Govern que se celebrarà a Brussel·les el proper dijous 30 de gener. Bosch parlarà de les prioritats de l'acció exterior del Govern per aquest 2020.

L'acte d'inauguració de la trobada de delegats serà obert als mitjans i es farà el dijous 30 de gener a les 9:30 h a la Delegació del Govern davant la UE (Rue de la Loi / Wetstraat, 227 - Brussel·les).

Per cobrir informativament aquest acte cal acreditar-se abans del dimecres 29 de gener a les 17 h enviant un correu electrònic a mparramonv@gencat.cat indicant-hi nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

09:30|El conseller Bosch explica les prioritats de l'acció exterior del Govern en l'obertura de la trobada de delegats. Rue de la Loi / Wetstraat, 227|Brussel·les (Bèlgica)

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, inaugurarà la trobada de delegats/des del Govern que se celebrarà a Brussel·les. Bosch parlarà de les prioritats de l'acció exterior del Govern per aquest 2020.