Sala de premsa

Lleida acull una jornada per parlar sobre desenvolupament sostenible i l'Agenda 2030

La jornada, organitzada pel Consell de Relacions Laborals, forma part d'un cicle més ampli que es celebrarà arreu de Catalunya

query_builder   30 gener 2020 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Lleida acull una jornada per parlar sobre desenvolupament sostenible i l'Agenda 2030

La jornada, organitzada pel Consell de Relacions Laborals, forma part d'un cicle més ampli que es celebrarà arreu de Catalunya

El director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral, Enric Vinaixa, obrirà la jornada.

El director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral, Enric Vinaixa, obrirà el proper dijous a Lleida la Jornada “L’Agenda 2030 en l’àmbit local. Eines i aliances”. En l’acte d’obertura també participaran el diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert, i la secretària general del Consell de Relacions Laborals, M. Àngels Pujols.

 

Els reptes que plantegen fenòmens mundials, com ara el canvi climàtic, la digitalització i l’evolució demogràfica, produeixen una transformació profunda del nostre model econòmic i social.. L'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible involucra directament a governs locals i regionals en la seva consecució. També, als agents econòmics i socials, empreses i entitats.

 

Segons dades de la Comissió Europea, es calcula que el 65% dels Objectius de Desenvolupament Sostenible només és podran assolir amb la col·laboració dels ens locals i dels territoris.

 

Aquesta jornada vol donar veu als actors locals que ja s’han implicat en l’Agenda 2030 i pretén impulsar aliances sòlides entre les Administracions, els agents socials i les entitats assistents. Entre d’altres, hi participaran representants de l’Ajuntament de Lleida, així com dels sindicats i les patronals, la Universitat de Lleida i empreses i entitats del territori que explicaran la seva experiència.

 

La jornada de Lleida forma part d’un cicle més ampli que es va iniciar a finals de l’any passat i que ja ha celebrat trobades a Barcelona i Girona amb l’objectiu de promoure el diàleg i la sensibilització de l’Agenda 2030 i dels objectius de desenvolupament sostenible en l’àmbit local.

 

El director territorial de Treball, Afers Socials i Famílies, Vidal Vidal, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn tancaran la jornada.

11:00|Jornada sobre "L'Agenda 2030 en l'àmbit local. Eines i aliances". Auditori Diputació de Lleida ( c. del Carme, 26)|Lleida (Segrià)

El director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral, Enric Vinaixa, obrirà la Jornada sobre “L’Agenda 2030 en l’àmbit local. Eines i aliances" i presentarà el Portal i Butlletí RScat.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia