Sala de premsa

La consellera Budó i el Síndic d'Aran presideixen la reunió bilateral entre la Generalitat de Catalunya i el Conselh Generau d'Aran

Quan acabi la trobada, Budó i Boya atendran els mitjans de comunicació

query_builder   31 gener 2020 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Budó i el Síndic d'Aran presideixen la reunió bilateral entre la Generalitat de Catalunya i el Conselh Generau d'Aran

Quan acabi la trobada, Budó i Boya atendran els mitjans de comunicació

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, i el síndic d’Aran, Francesc X. Boya, presidiran demà, divendres 31 de gener a les 10 h, la reunió bilateral entre la Generalitat de Catalunya i el Conselh Generau d'Aran.

Durant la trobada, s’aprovarà una declaració conjunta amb motiu dels 30 anys de la Llei d’Aran, es donarà compte de la nova composició de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Conselh Generau d’Aran i de la Ponència Permanent de treball en matèria de traspassos i convenis i s’abordaran nous traspassos de competències al Conselh, entre d’altres.

A les 9.50 h, hi haurà una fotografia de grup.  A les 10h, començarà la reunió que serà a porta tancada però a l’inici de la qual els mitjans gràfics en podran prendre imatges. Quan s’acabi, la consellera i el síndic d’Aran atendran els mitjans de comunicació.

A continuació, a les 13 h la consellera visitarà l’església d’Arties.

10:00|La consellera Budó i el Síndic d'Aran presideixen la reunió bilateral entre la Generalitat de Catalunya i el Conselh Generau d'Aran. Conselh Generau d'Aran (Passeg dera Libertat, 16)|Vielha e Mijaran (Val d'Aran)

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, i el síndic d’Aran, Francesc X. Boya, presidiran la reunió bilateral entre la Generalitat de Catalunya i el Conselh Generau d'Aran. A les 9.50 h, hi haurà una fotografia de grup.  A les 10 h, començarà la reunió. Serà a porta tancada però a l'inici els mitjans gràfics en podran prendre imatges. Quan s’acabi, la consellera i el síndic d’Aran atendran els mitjans de comunicació. La delegada territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós; el secretari d'Administracions Locals i Relacions amb l'Aran, Miquel Àngel Escobar; la directora d'Administracions Locals, Rosa Vestit; i el secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras, assistiran a la reunió.

A les 13.00 h, la consellera Budó visitarà l'església de Santa Maria d'Arties, declarada Bé Cultural d'Interès Nacional i està considerada un estendard de l'arquitectura romànica aranesa.

`