Sala de premsa

El conseller El Homrani presenta una publicació adreçada al món local per a promoure la inclusió, la interacció i la diversitat

query_builder   12 febrer 2020 13:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller El Homrani presenta una publicació adreçada al món local per a promoure la inclusió, la interacció i la diversitat

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, presentarà demà la publicació Fer nova ciutadania des del món local. Propostes per a la inclusió, la interacció i la diversitat. El Homrani presidirà la cloenda de la jornada de presentació d’aquesta publicació del Departament, acompanyat pel vicepresident de la Federació de Municipis de Catalunya, Àlex Garrido, i la vicepresidenta de l’Associació Catalana de Municipis, Mercè Bosch.

Fer nova ciutadania des del món local vol ser un instrument útil per a desplegar polítiques vinculades a l’acollida i els drets de ciutadania de totes les persones que viuen a Catalunya. La publicació presenta casos pràctics d’arreu del territori que exemplifiquen la bona gestió dels drets de ciutadania a nivell municipal, com ara el dret a l’empadronament o l’accés als serveis d’acollida per persones nouvingudes, entre d’altres.

 

13:30|El conseller El Homrani presenta la publicació "Fer nova ciutadania des del món local". Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ( pg del Taulat, 266)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, clourà la jornada de presentació de la publicació: Fer nova ciutadania des del món local. Propostes per a la inclusió, la interacció i la diversitat.

`