Sala de premsa

La consellera Ester Capella visita Bot

query_builder   21 febrer 2020 10:40

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ester Capella visita Bot

La titular de Justícia, Ester Capella, visita aquest divendres a les 11.00 h l’excavació arqueològica de l’Ermita de Sant Josep, al municipi de Bot (Terra Alta). Després atendrà els mitjans de comunicació.

Els mitjans interessats hauran de ser a les 10.40 h al davant de l’Ajuntament de Bot, a la Plaça de l’Església número 1. Des d’allà, un cotxe del Departament de Justícia guiarà els vehicles de la premsa fins a l’Ermita de Sant Josep, situada als afores del poble.

 

 

           

 

ACTE:

La consellera de Justícia, Ester Capella, visita Bot  

 

DIA:

 

Divendres, 21 de febrer de 2020


HORA  

 

 

10.40 h. Mitjans de comunicació convocats a l’Ajuntament de Bot (Plaça de l’Església, 1). Es prega puntualitat.

10.50 h. Arribada de la premsa a l’Ermita de Sant Josep

11.00 h. Arribada de la consellera a l’Ermita de Sant Josep

 

LLOC:

Ermita de Sant Josep, Bot (Terra Alta)

10:40|La consellera Capella visita l'excavació arqueològica de l'Ermita de Sant Josep. Ajuntament de Bot ( pl. de l'Església 1)|Bot (Terra Alta)

La consellera de Justícia, Ester Capella, visitarà l’excavació arqueològica de l’Ermita de Sant Josep, al municipi de Bot. Després atendrà els mitjans de comunicació. Els mitjans interessats hauran de ser a les 10.40 h al davant de l’Ajuntament de Bot. Des d’allà, un cotxe del Departament de Justícia guiarà els vehicles de la premsa fins a l’Ermita de Sant Josep, situada als afores del poble.

`