Sala de premsa

La consellera, Alba Vergés, i el secretari de Salut Publica, Joan Guix, atendran demà els mitjans de comunicació

query_builder   26 febrer 2020 12:45

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera, Alba Vergés, i el secretari de Salut Publica, Joan Guix, atendran demà els mitjans de comunicació

  • Serà al Departament de Salut a les 13.hores per informar de la situació del coronavirus a Catalunya
La consellera de Salut, Alba Vergés, es reunirà demà al matí amb els secretaris generals de tots els Departaments i amb els delegats territorials per informar-los de la situació del coronavirus a Catalunya. La trobada es farà al Departament de Salut ((trav. de les Corts, 131-159. Pavelló Ave Maria).

Posteriorment, a les 13.00 hores, Vergés atendrà els mitjans de comunicació acompanyada del secretari de Salut Pública, Joan Guix. Abans, a les 12.45 hores, els mitjans gràfics podran fer un mut de la reunió.

12:45|La consellera Vergés atén els mitjans de comunicació. Departament de Salut. Pavello Ave Maria ((trav. de les Corts, 131-159)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, es reunirà amb els secretaris generals de tots els Departaments, amb el secretari del Govern, Víctor Cullell, i amb els delegats territorials per informar-los de la situació del coronavirus a Catalunya. La trobada es farà al Departament de Salut. Posteriorment, a les 13.00 hores, Vergés atendrà els mitjans de comunicació acompanyada del secretari de Salut Pública, Joan Guix. Abans, a les 12.45 hores, els mitjans gràfics podran fer un mut de la reunió.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia