La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, acompanyada de la directora general de Cultura Popular i Associacionisme, Àngels Blasco, presentarà dilluns vinent, 2 de març, els actes organitzats per a la celebració de l’Any Palmira Jaquetti, commemoració impulsada pel Departament de Cultura per recordar la figura d’aquesta escriptora i poetessa, pedagoga, compositora, i reconeguda recol·lectora de cançons per a l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya, coincidint amb el 125è aniversari del seu naixement .

L’acte de presentació tindrà lloc a la sala Verdaguer de l’Ateneu Barcelonès a les 18.15 hores. També hi participaran el pare Josep Massot, de l’Abadia de Montserrat, dipositària de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya, i de la catedràtica del Departament de Filologia de la Universitat Rovira i Virgili, Carme Oriol, comissària de l’any.

La presentació de l’Any precedirà la cerimònia d’inauguració que tindrà lloc al mateix Ateneu a partir de les 19 hores i que inclourà la representació de l’espectacle Palmira, un projecte de Jordi Lara.

18:15|La consellera Vilallonga presenta els actes organitzats per a la celebració de l'Any Palmira Jaquetti. Ateneu Barcelonès. Sala Verdaguer. Carrer de la Canuda, 6|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, acompanyada de la directora general de Cultura Popular i Associacionisme, Àngels Blasco, presentarà els actes organitzats per a la celebració de l’Any Palmira Jaquetti, commemoració impulsada pel Departament de Cultura.