Sala de premsa

El president Quim Torra farà una roda de premsa avui a les 15.00 hores

query_builder   10 maig 2020 15:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Quim Torra farà una roda de premsa avui a les 15.00 hores

  • Els mitjans que no estiguin actualment a la base de dades de les rodes de premsa telemàtiques del Govern, s’hauran d’acreditar per correu electrònic

El president de la Generalitat, Quim Torra, farà una roda de premsa avui a les 15.00 hores per informar de les propostes que ha fet durant la reunió que ha mantingut per via telemàtica amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i els presidents de les comunitats autònomes.

La compareixença informativa tindrà lloc per videoconferència des del Palau de la Generalitat, un cop finalitzi la reunió, al voltant de les 15.00 hores.

Els mitjans que vulguin participar en la compareixença i no estiguin actualment a la base de dades de les rodes de premsa telemàtiques del Govern, s’hauran d’acreditar enviant un correu, des d’una adreça de correu corporatiu, a premsa.president@gencat.cat especificant el nom i els cognoms, el mitjà, i el telèfon mòbil. Cal que l’acreditació s’enviï abans de les 12:00 hores. Només hi podran participar els mitjans acreditats.

TV3 oferirà senyal institucional de la compareixença a través de Collserola i FORTA i posteriorment la penjarà al servidor FTP. També es podrà seguir en directe al portal govern.cat.

Per a informació tècnica, podeu contactar amb producció d’informatius de TV3, al telèfon 93 499 96 00.

15:00|Roda de premsa del president Torra. Palau de la Generalitat |Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, farà una roda de premsa des del Palau de la Generalitat.

`