Sala de premsa

Visita de reobertura al MACBA

query_builder   3 juny 2020 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

Visita de reobertura al MACBA

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, participarà demà, dimecres 3 de juny, a les 12.30 hores, en la visita de reobertura del MACBA, en què també prendran part el tinent d’Alcaldia Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats; la presidenta de la Fundació MACBA; Ainhoa Grandes; el director del MACBA, Ferran Barenblit,  i el gerent del MACBA, Josep Maria Carreté.

A l’inici de la visita es farà una fotografia amb tots els assistents i a continuació es realitzarà un breu recorregut pel museu, amb especial atenció a les mesures COVID-19 implementades per a la reobertura.

*Els assistents portaran mascareta, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

12:30|La consellera Vilallonga participa en la visita de reobertura del MACBA. MACBA (pl. dels Àngels, 1)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, assistirà a l'acte de reobertura del Museus d'Art contemporani de Barcelona (MACBA) després del seu tancament al public pel confirnament causat per la COVID-19. A l'acte també hi seran presents la presidenta de la Fundació MACBA, Ainhoa Grandes; el quart tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats, i el director del MACBA, Ferran Barenblit.

`