Sala de premsa

Acte de commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient 2020

query_builder   5 juny 2020 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

Acte de commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient 2020

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, participarà demà, divendres 5 de juny, en l'acte del Dia Mundial del Medi Ambient que organitza la secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat.
L'acte, que es retransmet a través de YouTube, a partir de les 10.30 hores, consisteix en el col·loqui: “A l’hora que el món ha de reprendre l’activitat, és intel·ligent i econòmic tornar a treballar contra la natura?”, entre Carles Ibáñez, doctor en biologia i investigador de l'IRTA, i Miquel Rovira, director de Sostenibilitat d’EURECAT. El diàleg estarà moderat per la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, qui també donarà la benvinguda a l'esdeveniment.

En acabat, el conseller Damià Calvet durà a terme la cloenda de l'acte.

La pianista i cantant catalana, Meritxell Nedderman, interpretarà dues peces musicals durant la commemoració.

10:30|El conseller Calvet clou el col·loqui  "A l'hora que el món ha de reprendre l'activitat, és intel·ligent i econòmic tornar a treballar contra la natura?". Acte via YouTube|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, clourà el col·loqui  “A l’hora que el món ha de reprendre l’activitat, és intel·ligent i econòmic tornar a treballar contra la natura?”, entre Carles Ibáñez, doctor en biologia i investigador de l'IRTA, i Miquel Rovira, director de Sostenibilitat d’EURECAT. El diàleg estarà moderat per la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, qui també donarà la benvinguda a l'esdeveniment.

`