El conseller d’Interior, Miquel Buch, acompanyat de l’intendent, cap de la Divisió Tècnica de Planificació de Seguretat (DTPS) dels Mossos d’Esquadra, Josep Saumell, i de la subdirectora general de coordinació i gestió d'emergències de Protecció Civil, Imma Soler, participarà demà divendres, 12 de juny a les 13.00 hores, a l’espai 'Jo Pregunto', un canal d'informació bidireccional que fomenta la transparència dels membres de l'executiu.

Es podrà seguir en directe pel 3/24 i pel canal de YouTube del Departament d’Interior en el següent enllaç:     https://www.youtube.com/channel/UC-UrL4K-OhidUe8vftU9Qxg 

13:00|El conseller Buch respon les preguntes de la ciutadania a través de l'espai 'Jo Pregunto'. Departament d'Interior ( c. Diputació, 355)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Miquel Buch, acompanyat de l’intendent, cap de la Divisió Tècnica de Planificació de Seguretat (DTPS) dels Mossos d’Esquadra, Josep Saumell, i de la subdirectora general de coordinació i gestió d'emergències de Protecció Civil, Imma Soler, participarà en l’espai 'Jo Pregunto', un canal d'informació bidireccional que fomenta la transparència dels membres de l'executiu.