Sala de premsa

ATENCIÓ (Afegitó) El conseller Calvet visita l'escorxador de Sort

query_builder   15 juny 2020 17:00

settings_input_antenna Convocatòria

ATENCIÓ (Afegitó) El conseller Calvet visita l'escorxador de Sort

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà aquesta tarda l’escorxador de Sort, juntament amb l’alcalde del municipi, Raimon Monterde, i el director general de Polítiques de Muntanya i Litoral, Albert Alins. A la visita els acompanyaran la presidenta de la Cooperativa del Pallars, Montserrat Laguia, i la gerent de la Cooperativa del Pallars, Ester Soto.

Seguidament, cap a les 17.40 h, visitarà la formatgeria El Tros de Sort (Camí de les Vernedes, s/n), que funciona de centre logístic de preparació de les cistelles de la iniciativa Del Parc al Plat, impulsada al Parc Natural de l'Alt Pirineu. En acabar, cap a les 18.15 hores, aproximadament, atendrà els mitjans de comunicació.


17:00|El conseller Calvet visita l'escorxador de Sort. Camí de l'Escorxador, s/n|Sort (Pallars Sobirà)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà l’escorxador de Sort, juntament amb l’alcalde del municipi, Raimon Monterde, i el director general de Polítiques de Muntanya i Litoral, Albert Alins. A la visita els acompanyaran la presidenta de la Cooperativa del Pallars, Montserrat Laguia, i la gerent de la Cooperativa del Pallars, Ester Soto.

`