Sala de premsa

El president Torra compareix aquest migdia amb la consellera Vergés i el conseller Buch

query_builder   18 juny 2020 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Torra compareix aquest migdia amb la consellera Vergés i el conseller Buch

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera de Salut, Alba Vergés, i del conseller d’Interior, Miquel Buch, compareixerà aquest migdia en roda de premsa, després que tot el país hagi entrat en fase 3 i de signar el decret que regula el pas de Catalunya a una nova fase.

La compareixença tindrà lloc a les 12 hores a la Sala de Premsa del Palau de la Generalitat.


Protocol d'accés a Palau i cobertura informativa

Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés.

Els mitjans que vulguin cobrir la roda de premsa han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà per al qual es treballa. Per motius d’aforament, s’acreditarà 1 periodista per mitjà.

L’aforament a les taules de la Sala de Premsa serà limitat. L’ocupació d’aquest espai serà per ordre d’arribada. Un cop s’hagi arribat al límit de l’aforament a la Sala de Premsa, es posarà a disposició dels periodistes l’Auditori de Palau per poder seguir la roda de premsa i poder preguntar.

Per raons de limitació d’aforament, no es permetrà l’assistència de mitjans gràfics. TV3 oferirà el senyal en directe de la roda de premsa a través de Collserola i FORTA, i s’emetrà pel canal 324. També estarà disponible posteriorment a l’FTP DE TV3 així com també imatges de la signatura prèvia del decret (per a informació tècnica podeu contactar amb producció d’informatius de TV3, al telèfon 93 499 96 00). Des d’aquest Gabinet de premsa s’informarà quan ja sigui possible descarregar-se les imatges. També se subministraran fotografies.

 

`