Sala de premsa

RECORDATORI- Presentació dels Festivals de Senderisme dels Pirineus 2020

query_builder   22 juny 2020 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

RECORDATORI- Presentació dels Festivals de Senderisme dels Pirineus 2020

Saldes (Berguedà) acollirà el proper dilluns, 22 de juny, l’acte de presentació de la cinquena edició dels Festivals de Senderisme dels Pirineus. Enguany, s’oferiran 8 festivals, amb una durada d’entre dos i set dies i més de 80 activitats, entre elles, rutes guiades a peu i mostres de cultura i gastronomia locals.

A la presentació participaran el director general de Polítiques del Litoral i de Muntanya, Albert Alins; el director de l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i l’Aran (IDAPA), Pere Porta; el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font; el president de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, Lluís Vall, i l’alcalde de Saldes, Moisès Masanas. L’acte estarà dinamitzat pel meteoròleg Francesc Mauri.

 

La presentació tindrà lloc, a les 11 hores, a la plaça Pedraforca de Saldes. Prèviament, a les 10.00 hores, es farà una ruta guiada al Castell de Saldes, amb punt de trobada a l’Ajuntament, en la qual poden participar els mitjans de comunicació que ho desitgin per conèixer una activitat guiada tipus dels Festivals de Senderisme.

 

S’annexa plànol

1  

Fitxers adjunts

Mapa

Mapa
PDF | 341

11:00|Presentació dels Festivals de Senderisme dels Pirineus 2020. Plaça Pedraforca|Saldes (Berguedà)

El director general de Polítiques del Litoral i de Muntanya, Albert Alins; el director de l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i l’Aran (IDAPA), Pere Porta; el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font; el president de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, Lluís Vall, i l’alcalde de Saldes, Moisès Masanas, participaran en la presentació. L’acte estarà dinamitzat pel meteoròleg Francesc Mauri.

`