Sala de premsa

La consellera Vilallonga participa en la presentació d'un programa per millorar el benestar emocional dels professionals sanitaris basat en l'assistència als museus

query_builder   22 juny 2020 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Vilallonga participa en la presentació d'un programa per millorar el benestar emocional dels professionals sanitaris basat en l'assistència als museus

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, participarà el proper dilluns, 22 de juny, en la presentació de Recuperart-19, un programa innovador basat en l’assistència a museus i centres d'art per millorar l'estat emocional dels professionals sanitaris després de la pandèmia de la COVID-19.

El programa, que ha estat creat per l'Institut Català de la Salut (ICS) amb la col·laboració del Departament de Cultura, es presentarà a les 10 hores al Museu Nacional d’Art de Catalunya. També participaran en l’acte la secretària general de Salut, Laura Pelay; el director de l’ICS, Josep Maria Argimon; el director del Museu Nacional d’Art de Catalunya, Pepe Serra; el cap del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, Josep Antoni Ramos-Quiroga, i el coordinador de l’Estratègia d’Arts en Salut de l’ICS, Guillem d’Efak Fullana.

Recuperart-19 busca activar recursos personals per afavorir efectes positius en l'estat anímic en el col·lectiu de professionals sanitaris amb l’objectiu de combatre l'ansietat, la depressió i les manifestacions lleus d'estrès posttraumàtic. L’activitat, pensada per fer un recorregut autònom i diferent per equipaments museístics, forma part de l’Estratègia d’Arts en Salut de l’ICS i compta, en una primera fase, amb la participació de 16 museus d’arreu del país.

 Es prega confirmació d’assistència al telèfon 664 30 79 25 , l'aforament serà limitat per garantir les mesures de seguretat.

La roda de premsa també es podrà seguir per via telemàtica a través de Zoom:

https://zoom.us/j/94715090616?pwd=MkhRTTVwZEs4Z0hJU2FwdjRzWFFqdz09

ID de reunió: 947 1509 0616

Contrasenya: 459837

També s’emetrà a: https://www.youtube.com/watch?v=9qTYxgEsV-0

10:00|La consellera Vilallonga participa en la presentació d'un programa per millorar el benestar emocional dels professionals sanitaris basat en l'assistència als museus. Museu Nacional d'Art de Catalunya. Palau Nacional. Parc de Montjuïc|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, participarà en la presentació de Recuperart-19, un programa innovador basat en l’assistència a museus i centres d'art per millorar l'estat emocional dels professionals sanitaris després de la pandèmia de la COVID-19.

`