Sala de premsa

Treball, Afers Socials i Famílies crea una taula d'experts per a la revisió del model d'autonomia i d'atenció a les persones

query_builder   26 juny 2020 16:00

settings_input_antenna Convocatòria

Treball, Afers Socials i Famílies crea una taula d'experts per a la revisió del model d'autonomia i d'atenció a les persones

Demà divendres, 26 de juny, a les 16 hores, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, participarà en la reunió de constitució de la taula d’experts per a la revisió del model d’autonomia i d’atenció a les persones.

Es tracta d’un espai de reflexió que ha creat el Departament format per un grup d’experts de l’àmbit públic i privat que treballaran durant sis mesos amb l’objectiu de presentar una proposta de futur model d’autonomia i atenció a les persones grans, amb discapacitat i amb malalties mentals que precisin suport de llarga durada a l’entorn comunitari a Catalunya.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió a les 17.45 hores. Quan finalitzi la reunió, el conseller Chakir el Homrani atendrà els mitjans de comunicació.

16:00|El conseller El Homrani participa en la reunió de constitució de la taula d'experts per a la revisió del model d'autonomia i d'atenció a les persones. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Pg del Taulat, 266|Barcelona (Barcelona)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, participarà en la reunió de constitució de la taula d’experts per a la revisió del model d’autonomia i d’atenció a les persones. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió a les 17.45 hores. Quan finalitzi la reunió, el conseller Chakir el Homrani atendrà els mitjans de comunicació.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia