Sala de premsa

RECORDATORI: El Govern ret homenatge a les víctimes de la Covid-19 amb un acte institucional televisat a les Fonts de Montjuïc de Barcelona

query_builder   9 juliol 2020 22:00

settings_input_antenna Convocatòria

RECORDATORI: El Govern ret homenatge a les víctimes de la Covid-19 amb un acte institucional televisat a les Fonts de Montjuïc de Barcelona

  • L’acte serà tancat al públic i es podrà seguir per TV3 i a través de la web i les xarxes socials del Govern

El Govern celebrarà demà dijous, 9 de juny, a les 22h un acte institucional per retre homenatge a les víctimes de la pandèmia de coronavirus i reconèixer tots els ciutadans de Catalunya el seu esforç i comportament durant la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

L’acte serà tancat al públic i es podrà seguir, únicament, per TV3 o a través de la web i les xarxes socials del Govern, per evitar aglomeracions i garantir la distància de seguretat.

La cerimònia es durà a terme a les Fonts de Montjuïc de Barcelona, i comptarà amb l’assistència de tots els membres del Govern, encapçalats pel president de la Generalitat, Quim Torra, que participarà a l’acte. També hi assistiran el president del Parlament, Roger Torrent, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Així mateix, els col·lectius homenatjats —víctimes, familiars, personal sanitari, d’emergències i d’altres serveis essencials— seran presents simbòlicament a l’acte a través de diferents projeccions i vídeos testimonials.

A l’acte hi participaran els músics Jordi Savall, Txell Sust, Mònica Rodas, Clara Peya, Ariadna Peya, Gemma Humet, Las Migas, Micky Núñez, Lax’n’Busto, Miquel Abras, Dr. Prats, Jofre Bardagí, Beth, Elena Gadel, Santi Balmes, i els actors Rosa Andreu i Joan Pera.

 

Indicacions per als periodistes que vulguin assistir a l’acte

  • L’acte serà emès per TV3 que oferirà el senyal en directe de l’acte institucional a través de Collserola i FORTA pels mitjans que desitgin emetre-ho. A través de la plataforma Watchity es podrà recuperar l’acte institucional.
  • Els periodistes que desitgin assistir a l’acte institucional hauran de tenir en compte que no es podran moure de l’espai habilitat per a la premsa. Els mitjans gràfics de televisió només podran agafar imatges de recurs. Pel que fa a les fotografies, els fotògrafs del Palau de la Generalitat subministraran les imatges i les agències ACN i EFE actuaran de pool per a la resta de mitjans.
  • Les persones interessades en assistir s’hauran d’acreditar aquest dimecres abans de les 20h a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat des d’una adreça corporativa, indicant el nom, cognoms, DNI i tasca informativa que desenvolupen. Sense acreditació no es podrà accedir.
  • El punt d’accés a l’acte es farà pel carrer Mirador del Palau Nacional, 2 (zona aparcament MNAC) de les 20.30h a les 21h.

*Les fotos de l’ACN es podran descarregar a http://pool.acn.cat

*Les fotos d'EFE es podran descarregar a www.efeservicios.com demanant prèviament usuari i contrasenya a soportecomercial@efe.com

 

`