Sala de premsa

La consellera Budó presenta dilluns la resolució provisional del PUOSC 2020-2024 a les Terres de l'Ebre

query_builder   13 juliol 2020 17:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Budó presenta dilluns la resolució provisional del PUOSC 2020-2024 a les Terres de l'Ebre

  • La roda de premsa se celebrarà a partir de les 17.00 hores a Prat del Comte (Terra Alta)

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, presentarà dilluns, 13 de juliol, a partir de les 17.00 hores, la resolució provisional del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) a les comarques de l’Ebre. La roda de premsa se celebrarà a Prat de Comte i també hi assistiran el secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarès.

La consellera arribarà a les 17.00 hores a l’Ajuntament de Prat de Comte, on serà rebuda per l’alcalde de la localitat, Joan Josep Malràs, i signarà el Llibre d’Honor del consistori. Tot seguit, visitarà els terrenys que acolliran alguns dels projectes previstos. Posteriorment, Budó presentarà en roda de premsa les dades del PUOSC relatives a les Terres de l’Ebre.

El PUOSC és el principal instrument de cooperació econòmica de la Generalitat per portar a terme noves infraestructures, equipaments o serveis de competència municipal. El pla està dotat de 250 milions d’euros, dividits en 2 línies de subvencions. 160 milions la primera i 90 milions la segona.

17:00|La consellera Budó presenta la resolució provisional del PUOSC 2020-2024 a les Terres de l'Ebre. Ajuntament de Prat de Comte (pl. Església,3)|Prat de Comte (Terra Alta)

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, presentarà la resolució provisional del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) a les comarques de l’Ebre. A la roda de premsa també hi assistiran el secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarès.

`