Sala de premsa

El president Torra i el vicepresident Aragonès compareixen aquest matí al Palau de la Generalitat

query_builder   13 juliol 2020 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Torra i el vicepresident Aragonès compareixen aquest matí al Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, compareixeran aquest matí, després de la reunió que han mantingut amb la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; el conseller d'Interior, Miquel Buch, i la consellera de Salut, Alba Vergés, per analitzar la situació generada per la decisió judicial sobre el confinament de Lleida.

La compareixença tindrà lloc a les 11 hores a la Sala de Premsa del Palau de la Generalitat.


Protocol d'accés a Palau i cobertura informativa

Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés.

Els mitjans que vulguin cobrir la roda de premsa han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà per al qual es treballa. Per motius d’aforament, s’acreditarà 1 periodista per mitjà.

L’aforament a les taules de la Sala de Premsa serà limitat. L’ocupació d’aquest espai serà per ordre d’arribada. Un cop s’hagi arribat al límit de l’aforament a la Sala de Premsa, es posarà a disposició dels periodistes l’Auditori de Palau per poder seguir la roda de premsa i poder preguntar.

Pel que fa a les televisions, per raons de limitació d’aforament en aquesta fase de represa post-covid, podran entrar un màxim de 5 càmeres que accediran a la sala de premsa per ordre d'arribada. També s'oferirà el senyal en directe de la roda de premsa a través de Collserola i FORTA.  Pel que fa als fotògrafs, podran entrar de dos en dos al llarg de l'estona que duri la roda de premsa.

`