Sala de premsa

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visita l'Institut Escola Gavà Mar de Gavà

query_builder   16 juliol 2020 11:45

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visita l'Institut Escola Gavà Mar de Gavà

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà demà dijous la població de Gavà. Ho farà acompanyat del director general de Centres Públics i president del Consorci d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray i del director dels Serveis Territorials d’Educació al Baix Llobregat, Francesc Ballester.

 

A les 9.30h, el conseller arribarà a l’Ajuntament de Gavà, on serà rebut per la seva alcaldessa, Raquel Sánchez, amb qui mantindrà una trobada.

 

Posteriorment, cap a les 10.45h, Josep Bargalló es traslladarà a l’Institut Escola Gavà-Mar, on mantindrà una breu reunió amb l’equip directiu del centre i farà un recorregut per les seves instal·lacions.

 

* El conseller d’Educació atendrà als mitjans de comunicació aproximadament a les 11.45h, després de la visita a l’Institut Escola Gavà-Mar.

11:45|El conseller Bargalló visita l'Institut Escola Gavà Mar. C. Tellinaires, 59|Gavà (Baix Llobregat)

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà la població de Gavà, acompanyat del director general de Centres Públics i president del Consorci d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, i del director dels Serveis Territorials d’Educació al Baix Llobregat, Francesc Ballester.

`