Sala de premsa

El conseller Puigneró visita les obres de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat al tram Bagà-Puigcerdà

query_builder   17 juliol 2020 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Puigneró visita les obres de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat al tram Bagà-Puigcerdà

  • La visita tindrà lloc demà divendres, 17 de juliol, a les 12.30h a Puigcerdà

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà demà divendres, 17 de juliol, les obres de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat al tram Bagà-Puigcerdà. La visita tindrà lloc a les 12.30 hores al carrer Sebastià Bosom, 2, Puigcerdà.

Abans, el conseller visitarà l’Ajuntament de Puigcerdà, on signarà el Llibre d’Honor, i a les 11.45 hores, es reunirà, al Museu Cerdà, amb els alcaldes dels municipis beneficiats del tram Bagà-Puigcerdà, per explicar el desplegament de la fibra en aquest tram.

12:30|El conseller Puigneró visita les obres de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat al tram Bagà-Puigcerdà . C. Sebastià Bosom, 2|Puigcerdà (La Cerdanya)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà les obres de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat al tram Bagà-Puigcerdà. Abans, el conseller visitarà l’Ajuntament de Puigcerdà, on signarà el Llibre d’Honor, i a les 11.45 hores, es reunirà, al Museu Cerdà, amb els alcaldes dels municipis beneficiats del tram Bagà-Puigcerdà, per explicar el desplegament de la fibra en aquest tram.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia