Sala de premsa

TURISME

La consellera Chacón visita demà Port Aventura

query_builder   17 juliol 2020 13:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Chacón visita demà Port Aventura

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, visitarà demà Port Aventura, una de les principals destinacions turístiques de Catalunya. L’acompanyaran el president del consell d’administració de Port Aventura, Arturo Mas-Sardà; l’alcalde de Salou, Pere Granados; l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura; i el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris.  A les 13 hores, la consellera atendrà els mitjans de comunicació i, acte seguit, podran prendre imatges del recorregut (es prega confirmació d’assistència a l'adreça electrònica premsa.emc@gencat.cat o al telèfon 659598152)

A la tarda, Chacón clourà la presentació del llibre “L’aventura de Port Aventura: L’evolució i impacte del parc temàtic”, que se celebrarà a la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, a Vila-seca.

Com a mesures de prevenció davant la Covid-19, els periodistes hauran de complir les mesures de protecció i sanitat establertes per les autoritats sanitàries i portar equips de comunicació que permetin preservar les distàncies de seguretat i evitar aglomeracions. Les atencions a mitjans es faran a l'exterior dels recintes.

13:00|La consellera Chacón visita Port Aventura. Port Aventura|Salou (Tarragonès)

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, visitarà Port Aventura. Posteriorment, la consellera clourà la presentació del llibre “L’aventura de Port Aventura: L’evolució i impacte del parc temàtic”.

`