Sala de premsa

El vicepresident Aragonès i la consellera Capella visiten l'ermita de Sant Pere de Vallhonesta i informen sobre els béns immatriculats de l'Església a Catalunya

query_builder   23 juliol 2020 10:15

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident Aragonès i la consellera Capella visiten l'ermita de Sant Pere de Vallhonesta i informen sobre els béns immatriculats de l'Església a Catalunya

El vicepresident Pere Aragonès i la consellera de Justícia, Ester Capella, oferiran una roda de premsa per informar sobre els béns immatriculats per l’Església a Catalunya.

La roda de premsa tindrà lloc a la finca on hi ha l’ermita i la casa del Campaner de Sant Pere de Vallhonesta, a Sant Vicenç de Castellet (Bages).

El vicepresident i la consellera visitaran l’ermita i l’antiga casa del Campaner, signaran el llibre d’honor de l’Ajuntament i, tot seguit, atendran els mitjans de comunicació.

L’alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado, la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba camps, i el director de Dret i d'Entitats Jurídiques, Xavier Bernadí, acompanyaran el vicepresident i la consellera.

La visita tindrà lloc aquest dijous, a partir de les 11.00 hores. L’accés a la finca és a través d’una pista forestal (recorregut de 10 minuts). Només es pot arribar fins a l’ermita a peu (5 minuts caminant) per un camí de pedra.

Per facilitar-hi l’accés, la Policia Local de Sant Vicenç de Castellet i el servei de Comunicació guiaran els periodistes interessats fins a l’ermita. El punt de trobada serà l‘aparcament del supermercat Bonpreu de Sant Vicenç de Castellet, a l’entrada del municipi (plaça Generalitat, 1, 08295).

10:15 hores. Trobada a la plaça de la Generalitat, 1

10:35 hores. Arribada a l’ermita

11:00 hores. Inici de la visita

11:15 hores. Roda de premsa

10:15|El vicepresident Aragonès i la consellera Capella visiten l'ermita i la casa del Campaner de Sant Pere de Vallhonesta i informen sobre els béns immatriculats de l'Església. Ermita i casa del Campaner de Sant Pere de Vallhonesta (punt de trobada: pl. de la Generalitat,1)|Sant Vicenç de Castellet (Bages)

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i la consellera de Justícia, Ester Capella, oferiran una roda de premsa per informar sobre els béns immatriculats per l’Església a Catalunya. Primer visitaran l’ermita i l’antiga casa del Campaner, signaran el llibre d’honor de l’Ajuntament i, tot seguit, atendran els mitjans de comunicació. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, també assistirà a l'acte.

`