Sala de premsa

Dilluns, 27 de juliol, a les 12:30 hores, al port de Palamós (Zona Portuària, s/n (davant del Museu de la Pesca)

Els consellers Buch i Calvet inauguren la base marítima dels Mossos d'Esquadra a Palamós

query_builder   27 juliol 2020 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

Els consellers Buch i Calvet inauguren la base marítima dels Mossos d'Esquadra a Palamós

El conseller d’Interior, Miquel Buch, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet,  inauguraran el proper dilluns, 27 de juliol, a les 12.30 hores, la base marítima dels Mossos d’Esquadra al port de Palamós.

Amb la inauguració de la base marítima de Palamós s’inicia el desplegament de la Policia Marítima-Mossos d’Esquadra que culminarà durant l’any 2021, amb dues bases marítimes més a Vilanova i la Geltrú i l’Ametlla de Mar. 

L’acte també comptarà amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila; el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín; el director general de la Policia, Pere Ferrer; el director general de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez; el director dels serveis territorials d’Interior a Girona, Albert Ballesta, i el comissari en cap del cos de Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, entre altres autoritats.

12:30|Els consellers Buch i Calvet inauguren la base marítima dels Mossos d'Esquadra a Palamós. Port de Palamós (Zona Portuària, davant del Museu de la Pesca)|Palamós (Baix Empordà)

El conseller d’Interior, Miquel Buch, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet,  inauguraran la base marítima dels Mossos d’Esquadra al port de Palamós. S’inicia així el desplegament de la Policia Marítima-Mossos d’Esquadra que culminarà durant l’any 2021, amb dues bases marítimes més a Vilanova i la Geltrú i l’Ametlla de Mar. L’acte també comptarà amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila; el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín; el director general de la Policia, Pere Ferrer; el director general de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez; el director dels serveis territorials d’Interior a Girona, Albert Ballesta, i el comissari en cap del cos de Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, entre altres autoritats.

`