Sala de premsa

Dimecres, 2 de setembre, a les 09:00 hores, via telemàtica

El conseller Buch inaugura la IX Escola d'Estiu de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

Tot el contingut es podrà seguir en directe al canal de YouTube del Departament d'Interior

query_builder   2 setembre 2020 09:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Buch inaugura la IX Escola d'Estiu de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

Tot el contingut es podrà seguir en directe al canal de YouTube del Departament d'Interior

El conseller d’Interior, Miquel Buch, inaugurarà dimecres 2 de setembre a les 09:00 hores la 9a edició de l’Escola d’Estiu de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Aquesta tindrà lloc els dies 2 i 3 de setembre, de 09:00 a 14:00 hores, en un format adaptat a la situació actual i es podrà seguir en directe al canal de YouTube del Departament d’Interior. També hi participaran la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Montserrat Royes; el comissari en cap del cos de Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent; i el director general de la Policia, Pere Ferrer.

Sota el títol “Llibertat i seguretat”, la 9a Escola d'Estiu vol fer una reflexió compartida entre els professionals del Departament d’Interior i experts de l’àmbit de la seguretat i la comunicació sobre la relació entre la llibertat i la seguretat, en quatre taules rodones moderades per la periodista Mònica Terribas. 

Els temes que es tractaran són la seguretat en l’àmbit internacional, els valors i percepcions de la seguretat, els nous riscos en matèria de seguretat i les polítiques públiques en aquest àmbit. 

L’Escola d’Estiu es clourà dijous, 3 de setembre, a les 12:30 hores, amb una conversa entre el conseller Miquel Buch i Mònica Terribas. 

Consulteu el programa complet a l’arxiu adjunt. 

 

IX Escola d’Estiu de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya

“Llibertat i seguretat”

Dimecres 2 i dijous 3 setembre de 2020.

Inauguració: dimecres, 2 de setembre a les 09:00 hores a càrrec del conseller d’Interior, Miquel Buch.

Clausura: dijous, 3 de setembre a les 12:30 hores, conversa entre el conseller Miquel Buch i Mònica Terribas.

Emissió al canal de YouTube del Departament d’Interior 

1  

Fitxers adjunts

Programa IX Escola d'Estiu de l'ISPC

Programa IX Escola d'Estiu de l'ISPC
PDF | 293

09:00|El conseller Buch inaugura la IX Escola d'Estiu de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Via telemàtica des del canal de YouTube del Departament d'Interior|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Miquel Buch, inaugurarà la 9a edició de l’Escola d’Estiu de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Aquesta tindrà lloc els dies 2 i 3 de setembre, de 09:00 a 14:00 hores, en un format adaptat a la situació actual i es podrà seguir en directe al canal de YouTube del Departament d’Interior. També hi participaran la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Montserrat Royes; el comissari en cap del cos de Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent; i el director general de la Policia, Pere Ferrer.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia