Sala de premsa

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visita Cornellà de Llobregat i Viladecans

query_builder   2 setembre 2020 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visita Cornellà de Llobregat i Viladecans

  • El titular d’Educació visitarà les obres d’ampliació i reforma de l’Institut Joan Miró de Cornellà de Llobregat i els terrenys on s’ubicarà el nou institut escola de Viladecans
  • La direcció de l’Institut Joan Miró també exposarà al conseller el pla d'obertura del centre de cara al curs vinent

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà demà dimecres les obres d’ampliació i reforma de l’Institut Joan Miró de Cornellà de Llobregat i els terrenys on s’ubicarà el nou institut escola de Viladecans. Ho farà acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez, i de la directora dels Serveis Territorials d’Educació al Bai Llobregat, Elena Ferreiro.

 

A les 11h, el conseller arribarà a l’Institut Joan Miró de Cornellà, on acompanyat del primer tinent alcalde, Antonio Martínez, mantindrà una reunió amb l’equip directiu del centre. En aquesta reunió, la direcció del centre exposarà al conseller el pla d'obertura de cara al cuirs vinent. Seguidament, Josep Bargalló visitarà les obres d’ampliació i reforma que s’estan duent a terme en el centre educatiu.

 

Posteriorment, cap a les 12.45h, Josep Bargalló arribarà a l’Institut Olímpia i Escola Mediterrània de Viladecans on, conjuntament amb l’alcalde del municipi, Carles Ruiz, mantindrà una trobada amb els equips directius d’ambdós centres. Finalment, la comitiva visitarà els terrenys on es construirà el nou institut escola.

 

* El conseller d’Educació atendrà als mitjans de comunicació aproximadament a les 12.15h, un cop finalitzada la visita a Cornellà de Llobregat.

1 de setembre de 2020

11:00|El conseller Bargalló visita Cornellà de Llobregat i Viladecans. C. de la Verge de Montserrat, 53|Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat)

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà les obres d’ampliació i reforma de l’Institut Joan Miró de Cornellà de Llobregat i els terrenys on s’ubicarà el nou institut escola de Viladecans. Ho farà acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez, i de la directora dels Serveis Territorials d’Educació al Bai Llobregat, Elena Ferreiro.

`