Sala de premsa

El president Torra encapçala avui a les 18.00 hores l'acte de presa de possessió dels nous consellers d'Interior i d'Empresa i Coneixement

query_builder   3 setembre 2020 18:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Torra encapçala avui a les 18.00 hores l'acte de presa de possessió dels nous consellers d'Interior i d'Empresa i Coneixement

  • TV3 oferirà senyal institucional de l’acte, que tindrà lloc al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat
  • Hi haurà pool de foto amb l’ACN i el fotògraf oficial

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà avui dijous a les 18.00 hores l’acte de presa de possessió de Miquel Sàmper i Ramon Tremosa com a consellers d’Interior i d’Empresa i Coneixement, respectivament. L’acte tindrà lloc al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

Cobertura informativa

Televisions: Per motius d’espai i davant les restriccions per la Covid-19, no es permetrà l’accés a les càmeres de televisió. TV3 oferirà senyal institucional de l’acte, que distribuirà en directe a través de Collserola i FORTA, i que posteriorment penjarà al servidor FTP.

  • Servidor: intercanvis.tv3.cat
  • Usuari: institucionals
  • Contrasenya: Jp7cJqwQ


Fotògrafs
: Hi haurà pool de foto de l’Agència Catalana de Notícies. Des d’aquest Gabinet de Comunicació també s’enviaran fotos de l’acte.


Redactors: Els redactors podran seguir l’acte en directe a govern.cat i les xarxes del @govern a través de la plataforma Watchity. Es podrà recuperar la compareixença íntegra a través de l’enllaç següent:

Tot i així, aquells que ho necessitin també podran seguir l’acte des de la Sala de premsa del Palau, que amb motiu de les mesures de la Covid-19 té un aforament limitat. Hi podrà haver un màxim de 10 persones, que accediran per ordre d’arribada. Les ràdios podran ocupar les seves cabines, amb una única persona per cabina.

L’accés a Palau es farà pel carrer de Sant Sever. Si no es disposa de l’acreditació habitual del Palau, caldrà enviar un correu a premsa.president@gencat.cat des d’una adreça corporativa. Caldrà arribar amb temps per acreditar-se, atès que el protocol de mesures de prevenció per la Covid-19 pot alentir l’entrada a Palau.

`