Sala de premsa

La consellera Budó presidirà la celebració virtual de la Diada Nacional de Catalunya a Madrid

query_builder   14 setembre 2020 19:15

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Budó presidirà la celebració virtual de la Diada Nacional de Catalunya a Madrid

Dilluns 14 de setembre, a partir de les 19,15h, tindrà lloc la celebració virtual de la Diada Nacional de Catalunya a Madrid que presidirà la consellera Budó i culminarà amb la retransmissió en directe d’un concert de la Gemma Humet.

Obrirà l’acte i donarà la benvinguda el delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, Gorka Knörr, seguit d’una videoconferència-glossa del periodista i soci fundador de Mediapro, Tatxo Benet. La cloenda anirà a càrrec de la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó.

Tot seguit tindrà lloc una interpretació musical que es retransmetrà en directe des del Centre Cultural-Llibreria Blanquerna, a porta tancada, a càrrec de Gemma Humet (veu i piano) Pau Lligadas (contrabaix).

Enguany no serà possible el lliurament dels reconeixements Amic del Blanquerna (4a edició), que distingeixen a aquelles persones que s’han significat amb el Centre Cultural-Llibreria Blanquerna i les Aules de Català a Madrid. Aquests premis es lliuraran el proper any.  

La celebració virtual de la Diada de Madrid, dilluns 14 de setembre, a les 19.15h, s’emetrà pel web del Govern https://govern.cat/gov/, per xarxes socials, i pel canal de streaming del Centre Cultural-Llibreria Blanquerna:

https://delegaciomadrid.gencat.cat/ca/centre_cultural_llibreria_blanquerna/Activitat-cultural/retransmisions-en-directe/

`