Sala de premsa

El president Torra farà demà dijous una declaració institucional a la Delegació del Govern a Madrid després de la vista al Tribunal Suprem

query_builder   17 setembre 2020 11:15

settings_input_antenna Convocatòria

El president Torra farà demà dijous una declaració institucional a la Delegació del Govern a Madrid després de la vista al Tribunal Suprem

 • El cap de l’Executiu assistirà a les 12 del migdia a la vista del recurs de cassació contra la sentència per desobediència del TSJC per haver mantingut la pancarta en defensa dels presos polítics i exiliats al Palau de la Generalitat

 

 • Davant les restriccions per la Covid-19, TV3 oferirà senyal institucional de la compareixença del president, que distribuirà en directe a través de Collserola i FORTA i que posteriorment penjarà al servidor FTP

 

 • Els mitjans podran seguir la intervenció en directe a govern.cat i les xarxes de @govern

 


El president de la Generalitat, Quim Torra, assistirà demà dijous, 17 de setembre, a la vista oral que es farà a les 12.00 hores al Tribunal Suprem pel recurs de cassació presentat per la defensa del president contra la sentència per desobediència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per haver mantingut la pancarta en defensa dels presos polítics i exiliats a la façana del Palau de la Generalitat.

El cap de l’Executiu arribarà al Tribunal Suprem acompanyat del vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie; el vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, i representants de Junts per Catalunya, Esquerra i la CUP. L’accés es farà a partir de les 11.15 hores per la confluència entre el carrer del General Castaños i la plaça de las Salesas.

Un cop finalitzada la vista, el president de la Generalitat farà una declaració institucional des del Centre Cultural-Llibreria Blanquerna de la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid. L’hora de la compareixença es concretarà el mateix dijous, un cop finalitzada la vista al TS.

Per motius d’espai i davant les restriccions per la Covid-19, els mitjans no podran seguir la compareixença des de la seu de la Delegació. TV3 oferirà senyal institucional que distribuirà en directe a través de Collserola i FORTA i que posteriorment penjarà al servidor FTP.

La intervenció del president també s’emetrà en directe a govern.cat i les xarxes del @govern. Un cop finalitzada es podrà recuperar de forma íntegra a través de la plataforma Watchity, a la qual es podrà accedir de la manera següent:

 

Vista oral al Tribunal Suprem pel recurs de cassació presentat per la defensa del president contra la sentència per desobediència del TSJC

El president de la Generalitat, Quim Torra, assistirà a la vista oral al Tribunal Suprem pel recurs de cassació presentat per la defensa del president contra la sentència per desobediència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per haver mantingut la pancarta en defensa dels presos polítics i exiliats a la façana del Palau de la Generalitat.

 • 11:15|Trobada amb el vicepresident i la portaveu del Govern, partits i entitats. Confluència entre el carrer del General Castaños i la plaça de las Salesas|Madrid (Madrid)

  El president de la Generalitat es trobarà amb el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie; el vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, i representants de Junts per Catalunya, Esquerra, la CUP, Demòcrates i Bildu, abans d'accedir al Tribunal Suprem.

 • 12:00|Vista oral al Tribunal Suprem . Plaça de la Villa de París|Madrid (Madrid)

  El cap de l'Executiu assistirà a la vista oral. Un cop finalitzada, el president de la Generalitat farà una declaració institucional des del Centre Cultural-Llibreria Blanquerna de la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid.


  Cobertura informativa:
  L’hora de la compareixença es concretarà el mateix dijous, un cop finalitzada la vista al TS. Per motius d’espai i davant les restriccions per la Covid-19, els mitjans no podran seguir la compareixença des de la seu de la Delegació. TV3 oferirà senyal institucional que distribuirà en directe a través de Collserola i FORTA i que posteriorment penjarà al servidor FTP. La intervenció del president també s’emetrà en directe a govern.cat i les xarxes del @govern. Un cop finalitzada es podrà recuperar de forma íntegra a través de la plataforma Watchity, a la qual es podrà accedir de la manera següent:

   

`