• L’acte tindrà lloc demà divendres, 18 de setembre, a l’Ajuntament del Port de la Selva, a les 10.30 hores

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, presentarà demà divendres, 18 de setembre, el projecte de desplegament de la xarxa de fibra òptica de la Generalitat del tram corresponent a Roses-Cadaqués-Port de la Selva-Llançà.

La presentació tindrà lloc a l’Ajuntament del Port de la Selva a les 10.30 hores. Tot seguit, el conseller Puigneró, acompanyat de l’alcalde del Port de la Selva, Josep Maria Cervera, atendrà els mitjans de comunicació.

10:30|El conseller Puigneró presenta el projecte de desplegament de la fibra òptica al tram Roses-Cadaqués-Port de la Selva-Llançà. Ajuntament de Port de la Selva (c. del Mar, 1)|El Port de la Selva (Alt Empordà)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, presentarà el projecte de desplegament de la xarxa de fibra òptica de la Generalitat del tram corresponent a Roses-Cadaqués-Port de la Selva-Llançà. El delegat del Govern a Girona, Pere Vila, acompanyarà el conseller. El conseller Puigneró, acompanyat de l’alcalde del Port de la Selva, Josep Maria Cervera, atendrà els mitjans de comunicació.