Sala de premsa

El conseller Calvet i el rector de la UPC presenten el nou edifici del Campus Diagonal-Besòs dedicat a la recerca

query_builder   28 setembre 2020 13:15

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Calvet i el rector de la UPC presenten el nou edifici del Campus Diagonal-Besòs dedicat a la recerca

El conseller de Territori i Sostenibilitat i president de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Damià Calvet, i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC, Francesc Torres, presentaran la setmana vinent el nou edifici de recerca al Campus Diagonal-Besòs.

 

A l’acte, que tindrà lloc el proper dilluns 28 de setembre, a les 13.15 hores, també hi assistiran l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, la gerent del Consorci del Besòs, Carme Ribas, com a representant de l’Ajuntament de Barcelona, el director de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Héctor Santcovsky, i la directora de l’EEBE (Escola d'Enginyeria Barcelona Est) de la UPC, Adriana Farran, com a integrants del Consorci que impulsa el Campus.

 


Al finalitzar la presentació els assistents es traslladaran a la terrassa de l’Edifici C, des d’on es podran prendre imatges de la parcel·la on es construirà el nou equipament i s’atendrà els mitjans de comunicació.

13:15|El conseller Calvet i el rector de la UPC presenten el nou edifici del Campus Diagonal-Besòs dedicat a la recerca. Campus Diagonal-Besòs Edifici I. Sala polivalent ( c. d'Eduard Maristany)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat i president de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Damià Calvet, i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC, Francesc Torres, presentaran el nou edifici de recerca al Campus Diagonal-Besòs.

`