Sala de premsa

El conseller Puigneró presideix l'acte de lliurament dels premis DonaTIC 2020

L'acte tindrà lloc el proper dimarts 13 d'octubre, a les 18.30 hores, i es retransmetrà en directe per Internet

query_builder   13 octubre 2020 18:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Puigneró presideix l'acte de lliurament dels premis DonaTIC 2020

L'acte tindrà lloc el proper dimarts 13 d'octubre, a les 18.30 hores, i es retransmetrà en directe per Internet

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, presidirà l’entrega dels premis DonaTIC 2020, que tenen l’objectiu de reconèixer i divulgar la feina de les professionals i estudiants catalanes en l’àmbit tecnològic.

Durant l’acte, es lliuraran els guardons a les 9 guanyadores de la sisena edició d’aquests premis, que ha rebut 85 candidatures.

A més del conseller Puigneró, hi intervindran la investigadora del grup de recerca de biologia computacional i sistemes complexos de la UPC, Clara Prats, i la científica, tecnòloga i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, Núria Salan. La directora general de Societat Digital, Joana Barbany, en farà la cloenda. 

Els premis DonaTIC estan organitzats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública dins del Pla DonaTIC, amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona. 

L’acte de lliurament tindrà lloc el dia d’Ada Lovelace, el proper dimarts 13 d’octubre, a les 18.30 hores, al Palau de Pedralbes de Barcelona. El públic i els mitjans de comunicació el podran seguir en directe pel canal de Youtube del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública: www.youtube.com/user/TICCATALUNYA/.

18:30|El conseller Puigneró presideix l'acte de lliurament dels premis DonaTIC 2020. www.youtube.com/user/TICCATALUNYA/.|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, presidirà l’entrega dels premis DonaTIC 2020. La directora general de Societat Digital, Joana Barbany, en farà la cloenda. L'acte es podrà seguir en directe pel canal de Youtube del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública. A l'acte també assistiran el secretari general, Xavier Gatius; la secretària d'Administració i Funció Pública, Annabel Marcos; la directora general d'Administració Digital, Ester Manzano; el director general d'Innovació i Economia Digital, Dani Marco; la directora general de Funció Pública, Pilar Sorribas; la directora gerent del Consorci d'Administració Oberta de Catalunya, Marga Bonmatí; el director de l'Agència de Ciberseguretat, Oriol Torruella, i la directora de Serveis, Teresa Prohias.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia