Sala de premsa

RECORDATORI: El conseller Calvet presideix l'acte de commemoració dels 20 anys de la creació de l'ACA

query_builder   14 octubre 2020 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

RECORDATORI: El conseller Calvet presideix l'acte de commemoració dels 20 anys de la creació de l'ACA

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat de la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i el director de l’ACA, Lluís Ridao, presideix avui, dimecres 14 d’octubre, l’acte de commemoració dels 20 anys de la creació de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). Durant l’acte, el conseller detallarà les línies de treball i inversions des propers anys.

L’acte tindrà lloc al Palau de Pedralbes a les 12 hores, i es podrà seguir telemàticament, via Zoom. Els periodistes interessats hauran de demanar l’enllaç per accedir-hi al correu premsa.tes@gencat.cat.

 

 

12:00|El conseller Calvet presideix l'acte de commemoració dels 20 anys de la creació de l'ACA. Virtual|Virtual (Virtual)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat de la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i el director de l’ACA, Lluís Ridao, presidirà l’acte de commemoració dels 20 anys de la creació de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). Durant l’acte, el conseller detallarà les línies de treball i inversions des propers anys. L’acte tindrà lloc al Palau de Pedralbes a les 12 hores, i es podrà seguir telemàticament, via Zoom. Els periodistes interessats hauran de demanar l’enllaç per accedir-hi al correu premsa.tes@gencat.cat.

`