Sala de premsa

Presentació del Pla de ferms sostenibles, que comportarà una inversió de 25 milions d'euros arreu del territori

query_builder   14 octubre 2020 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del Pla de ferms sostenibles, que comportarà una inversió de 25 milions d'euros arreu del territori

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín; el director de Promoció Econòmica, Competència i Regulació, Lluís Juncà, i el director d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, presentaran demà dimecres, 14 d’octubre, el Pla de ferms sostenibles que la Generalitat està desplegant, en el marc del Programa de compra pública d’innovació de la RIS3CAT. Aquest pla representarà una inversió de prop de 25 milions d'euros en actuacions arreu del territori.

La presentació d’aquest pla, dels projectes de millora a la xarxa viària que s’executaran i del Programa de compra pública d’innovació de la RIS3CAT, tindrà lloc a la sala d’actes de la seu central del Departament de Territori i Sostenibilitat, a partir de les 12 hores.

La roda de premsa serà telemàtica, via Zoom. Els periodistes interessats en seguir-la mitjançant aquesta plataforma han d’enviar un correu a premsa.tes@gencat.cat identificant-se amb el seu nom complet i el mitjà on treballen. A continuació, rebran l’enllaç amb la contrasenya per accedir a la trobada amb els mitjans.

12:00|Presentació del Pla de ferms sostenibles, que comportarà una inversió de 25 milions d'euros arreu del territori. Departament de Territori i Sostenibilitat (av. de Josep Tarradellas, 2)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín; el director de Promoció Econòmica, Competència i Regulació, Lluís Juncà, i el director d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, presentaran el Pla de ferms sostenibles. La roda de premsa serà telemàtica, via Zoom.

`