Els consellers de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, participaran, demà dimarts, 27 d’octubre, en la presentació de l’Estudi: Desenvolupament empresarial dels polígons al voltant del Circuit de Catalunya. L’acte comptarà amb l’obertura del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell

Les conclusions de l’estudi aniran a càrrec de la directora d’Anàlisi econòmica de la Cambra de Barcelona, Carme Poveda.

La sessió tindrà lloc al Saló Daurat de la Llotja de Mar, a partir de les 12 hores, i es podrà seguir en directe a través d’aquest enllaç. Els mitjans que estiguin interessats en assistir presencialment, atès que l’aforament serà limitat per motius sanitaris, haurà de confirmar l’assistència a premsa@cambrabcn.org.

12:00|Els consellers Calvet i Tremosa participen en la presentació de l'Estudi: Desenvolupament empresarial dels polígons al voltant del Circuit de Catalunya. Saló Daurat de la Llotja de Mar (Pg. d'Isabel II)|Barcelona (Barcelonès)

Els consellers de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, participaran en la presentació de l’Estudi: Desenvolupament empresarial dels polígons al voltant del Circuit de Catalunya. L’acte comptarà amb l’obertura del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell.