• El conseller Jordi Puigneró presidirà la presentació, que tindrà lloc el 5 de novembre a les 11h. a Sant Adrià de Besòs i que es podrà seguir en directe pel canal YouTube del Departament de Polítiques Digitals

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, juntament amb l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, presidirà el pròxim dijous, 5 de novembre, la presentació de la primera estació internacional d’aterratge de cables submarins que es construeix a Catalunya, ubicada a Sant Adrià de Besòs.

Es tracta de la Barcelona Cable Landing Station (CLS), una infraestructura estratègica que servirà per a la connexió terrestre de cables submarins de fibra òptica que discorren pel mar Mediterrani. L’estació d’aterratge open port, d’abast internacional, reforçarà el posicionament de Catalunya com a hub tecnològic del Sud d’Europa.

La presentació es durà a terme a les 11 hores a la Platja del Litoral de Sant Adrià de Besòs i comptarà també amb les intervencions del CEO de Barcelona Cable Landing Station, Norman Albi, i el CTO de la companyia, Miguel Ángel Acero.

Els mitjans podran cobrir la presentació per via telematica al següent enllaç: https://zoom.us/j/6027575961 a partir de les 10.45h. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran assistir a la presentació a partir de les 10.30h (està previst un temps per gravar la visita a la zona d’obres). 

La presentació també es podrà seguir en directe pel canal de YouTube del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

11:00|El conseller Puigneró presenta la primera estació internacional d'aterratge de cables submarins a Catalunya . Platja del Litoral de Sant Adrià de Besòs|Sant Adrià de Besòs (Barcelonès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, juntament amb l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, presidirà la presentació de la Barcelona Cable Landing Station, la primera estació internacional d’aterratge de cables submarins que es construeix a Catalunya, ubicada a Sant Adrià de Besòs. La presentació, que comptarà també amb les intervencions del CEO de BCLS, Norman Albi, i el CTO de la companyia, Miguel Ángel Acero, es podrà seguir en directe pel canal de YouTube del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública. A l'acte l'acompanyaran el secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer, i el director general d'Innovació i Economia Digital, Dani Marco.