Sala de premsa

Roda de premsa per informar de l'actualització de les afectacions del coronavirus en centres educatius

query_builder   4 novembre 2020 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa per informar de l'actualització de les afectacions del coronavirus en centres educatius

La secretària general d’Educació, Núria Cuenca, compareixerà demà davant dels mitjans de comunicació per informar de l’actualització de les afectacions en els centres educatius en relació al Covid-19. La compareixença tindrà lloc a partir de les 11h a la seu del Departament d’Educació.

La roda de premsa tindrà un format semipresencial, amb un aforament limitat a 5 professionals i amb seguiment i participació a través de la plataforma Zoom. Per aquest motiu, per poder assistir a la roda de premsa caldrà enviar un correu electrònic a comunicacio.educacio@gencat.cat. Les places presencials s’assignaran per ordre de sol·licitud i per aquells que vulguin seguir-la telemàticament o no puguin assistir-hi per manca de places, se’ls facilitarà la clau d’accés per a poder-hi participar telemàticament.

La roda de premsa s’emetrà en directe des del canal de YouTube del Departament d’Educació.

 

 

11:00|Actualització de l'afectació del coronavirus en centres educatius. Departament d'Educació ( Via Augusta, 202-222)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària general d'Educació, Núria Cuenca, informarà en roda de premsa sobre l’actualització de les afectacions del coronavirus en centres educatius.

`