Sala de premsa

El conseller Calvet presenta un projecte pilot de mesures ambientals en la mobilitat laboral al Vallès Oriental

query_builder   6 novembre 2020 11:15

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Calvet presenta un projecte pilot de mesures ambientals en la mobilitat laboral al Vallès Oriental

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presenta demà, divendres 6 de novembre, a les 11.15 hores, un projecte pilot de mesures ambientals en la mobilitat laboral al corredor Besòs-Congost-Mogent (Vallès Oriental).

El document, impulsat per l’ATM i la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, inclou un seguit d’accions, en col·laboració amb les empreses de la comarca, per reduir substancialment les emissions de NO2, CO2 i PM10 en 5 anys.

 

L’acte es podrà seguir virtualment, via Zoom, en aquest enllaç. Hi participaran també el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín; la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius, i el director general de l’ATM, Pere Torres.

11:15|El conseller Calvet presenta un projecte pilot de mesures ambientals en la mobilitat laboral al Vallès Oriental. Virtual|- (-)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presentarà un projecte pilot de mesures ambientals en la mobilitat laboral al corredor Besòs-Congost-Mogent (Vallès Oriental). El document, impulsat per l’ATM i la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, inclou un seguit d’accions, en col·laboració amb les empreses de la comarca, per reduir substancialment les emissions de NO2, CO2 i PM10 en 5 anys. L’acte es podrà seguir virtualment, via Zoom, en aquest enllaç. Hi participaran també el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín; la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius, i el director general de l’ATM, Pere Torres.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia