Sala de premsa

Els consellers Calvet i Tremosa participen a la conferència en línia sobre el Circular Economy Hotspot Catalonia 2021

query_builder   19 novembre 2020 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

Els consellers Calvet i Tremosa participen a la conferència en línia sobre el Circular Economy Hotspot Catalonia 2021

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, participaran demà, 19 de novembre, a la conferència en línia que servirà de presentació del Circular Economy Hotspot Catalonia 2021. L’esdeveniment europeu més important d’economia circular, que s’havia de celebrar a Catalunya aquesta tardor, s’ha posposat a l’any vinent per la pandèmia.

L’acte s’iniciarà a les 10 h amb la intervenció del conseller Calvet i es clourà a les 11.45h amb la del conseller Tremosa, la intervenció del qual ha estat gravada prèviament. Els periodistes que vulguin seguir l’acte, s’hauran d’inscriure mitjançant aquest enllaç.

10:00|Els consellers Calvet i Tremosa participen en la conferència en línia sobre el Circular Economy Hotspot Catalonia 2021. -|- (-)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, participaran en la conferència en línia que servirà de presentació del Circular Economy Hotspot Catalonia 2021. L’acte s’iniciarà a les 10 h amb la intervenció del conseller Calvet. Es clourà a les 11.45h amb la intervenció del conseller Tremosa, que ha estat gravada prèviament. Els periodistes que vulguin seguir l’acte, s’hauran d’inscriure mitjançant aquest enllaç.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia