Sala de premsa

FGC i Ecoembes presenten les màquines instal·lades en estacions que recompensen per reciclar

query_builder   20 novembre 2020 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

FGC i Ecoembes presenten les màquines instal·lades en estacions que recompensen per reciclar

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, i el gerent d’Ecoembes a Catalunya, Xavier Balagué, presentaran demà divendres, 20 de novembre, a les 12.00h a l’Espai Provença d’FGC les màquines de reciclatge instal·lades a les estacions amb què la ciutadania rebrà recompenses per reciclar.

La implantació d'aquestes màquines suposa un pas més en l'avanç RECICLOS, un Sistema de Devolució i Recompensa (SDR), creat per Ecoembes, que premia la ciutadania que recicla les seves llaunes i ampolles de plàstic de begudes mitjançant incentius sostenibles i ambientals relacionats amb la millora del seu entorn més proper.

Durant l’acte es farà una demostració en viu del funcionament d'aquestes màquines de reciclatge.

Es prega confirmació d'assistència enviant un correu electrònic a premsa@fgc.cat

12:00|FGC i Ecoembes presenten les màquines instal·lades en estacions que recompensen per reciclar. Espai Provença d'FGC, a l'estació de Provença d'FGC (accés Balmes-Rosselló)|Barcelona (Barcelonès)

El president d'FGC, Ricard Font, i el gerent d’Ecoembes a Catalunya, Xavier Balagué, presentaran les màquines de reciclatge instal·lades a les estacions amb què la ciutadania rebrà recompenses per reciclar.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia