• La consellera de Cultura inaugura aquesta tarda a Brussel·les ‘Tot escoltant Gerhard. Un quixot amb noblesa d’esperit’, amb el director del Programa Internacional del Departament de Cultura, Lluís Puig

 

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, participa aquesta tarda en l’acte commemoratiu del 50è aniversari de la mort del compositor Robert Gerhard, a Brussel·les. La consellera inaugurarà, a les 18.00 hores, l’exposició ‘Tot escoltant Gerhard. Un quixot amb noblesa d’esperit’, a la delegació del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea. L’acte comptarà amb la delegada del Govern Meritxell Serret, i amb la intervenció del que va ser conseller de Cultura l’any 2017, Lluís Puig, i actual director del Programa Internacional del Departament de Cultura i coordinador del programa Música i Exili.

Durant la presentació, hi hauran connexions en directe amb el comissari de l’exposició, Oriol Pérez Treviño, i amb el comissari de l’Any Gerhard, Edmon Colomer. També es projectarà el vídeo del Quartet Gerhard, produït per l’Institut Ramon Llull, en el qual interpreten una peça --el Quartet núm. 2-- del compositor vallenc exiliat a Cambridge.

L’exposició commemorativa de l’Any Gerhard es va inaugurar a finals de setembre passat a la Biblioteca de Catalunya, i aquesta és la primera de les seves itineràncies. La mostra forma part del programa cultural Música i Exili, que té vocació internacional, i la voluntat de difondre la figura i l’acció de persones que han destacat com a ambaixadores culturals de Catalunya al món.

L'acte es pot seguir per streaming: https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=gZO7IX8QdAE

 

18:00|La consellera Ponsa inaugura a Brussel·les l'exposició commemorativa de l'Any Robert Gerhard. Delegació del Govern de la Generalitat (227 Rue de la Loi)|Brussel·les (Brussel·les)

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, inaugura a Brussel·les ‘Tot escoltant Gerhard. Un quixot amb noblesa d’esperit’, amb el director del Programa Internacional del Departament de Cultura, Lluís Puig