Sala de premsa

Presentació de l'Àrea 5G del Penedès

query_builder   14 desembre 2020 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de l'Àrea 5G del Penedès

  • El conseller Puigneró presidirà la presentació el proper dilluns, 14 de desembre, a les 11 hores, a l’espai encavallades del Museu de la Pell d’Igualada, i es podrà seguir telemàticament

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, juntament amb l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, presidirà el proper dilluns, 14 de desembre, la presentació de l’Àrea 5G del Penedès, una proposta impulsada per la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i dins de l’Estratègia 5G de Catalunya, amb la col·laboració de Mobile World Capital Barcelona, Fundació i2CAT, Diputació de Barcelona, Ajuntament d’Igualada, Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, TICAnoia, Neàpolis i Telefónica.

La presentació es durà a terme a les 11 hores, a l’espai encavallades del Museu de la Pell d’Igualada i comptarà també amb les intervencions del coordinador  de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona, Xavier Forcadell; el CIO i director del Programa 5G de Mobile World Capital Barcelona, Eduard Martín; el director territorial de Telefónica Mediterráneo, José Manuel Casas; el director de Tecnologia i Innovació de la Fundació i2CAT, Sergi Figuerola; el president de TICAnoia, Jordi Solà, i la regidora d’Empresa i Innovació de Vilanova i la Geltrú i vice-presidenta de Neàpolis, Conxi Martínez.

L’Àrea 5G del Penedès permetrà potenciar diferents sectors a través de l’ús i proves de la tecnologia 5G: atenció sociosanitària, mobilitat i vehicle connectat, mèdia i captació i retenció de talent. La iniciativa tindrà un impacte directe en la dinamització econòmica i foment de la innovació al territori, millorant la competitivitat de les empreses, que podran fer pilots a espais de proves i retenir talent en aquestes zones gràcies a la generació de nous perfils digitals qualificats.

La presentació es podrà seguir en directe pel canal de YouTube del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública. Els mitjans podran formular preguntes durant l’streaming enviant-les per WhatsApp al 673 005 304 (indicant nom, mitjà, i la persona a qui va dirigida la pregunta).

11:00|El conseller Puigneró presenta l'Àrea 5G del Penedès. Canal YouTube PDA: www.youtube.com/user/TICCATALUNYA/|Igualada (Anoia)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, juntament amb l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, presidirà la presentació de l’Àrea 5G del Penedès, una proposta impulsada per la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i dins de l’Estratègia 5G de Catalunya, amb la col·laboració de Mobile World Capital Barcelona, Fundació i2CAT, Diputació de Barcelona, Ajuntament d’Igualada, Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, TICAnoia, Neàpolis i Telefónica. A l'acte l'acompanyarà el director general d'Innovació i Economia Digital, Dani Marco.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia