Sala de premsa

La visita ha quedat ajornada amb motiu del dia de dol que el Govern ha decretat per demà divendres a Catalunya

ACTE AJORNAT: El conseller Ramon Tremosa farà demà una visita institucional a la Seu d'Urgell

query_builder   11 desembre 2020 15:00

settings_input_antenna Convocatòria

ACTE AJORNAT: El conseller Ramon Tremosa farà demà una visita institucional a la Seu d'Urgell

  • El titular del Departament  d’Empresa i Coneixement, acompanyat de l’alcalde Jordi Fàbrega, visitarà l’Ajuntament, la Cooperativa Cadí i l’empresa Archimedes

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà demà la Seu d’Urgell, capital de la comarca de l'Alt Urgell. La visita institucional començarà a les 15.00 hores a l’Ajuntament del municipi, on el conseller Tremosa signarà el llibre d’honor del consistori i mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, i altres membres del govern municipal.

Un cop finalitzada la trobada, el conseller Tremosa es desplaçarà a la Cooperativa Cadí, cooperativa ramadera amb més de 100 anys d’història, especialitzada en la fabricació de llet i formatges. A l’inici de la visita, a les 16.00 hores, el  titular del Departament  d’Empresa i Coneixement acompanyat de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, atendrà els mitjans de comunicació a la Cooperativa (Carrer de Sant Ermengol, 37). Amb motiu de les restriccions per la Covid-19, la visita a la cooperativa serà oberta només als mitjans gràfics, que hauran de complir les limitacions d’aforament establertes.

El conseller Ramon Tremosa completarà la jornada amb la visita, a les 17.00 hores, a l’empresa Archimedes, corporació andorrana dedicada als implants dentals que compta amb un centre de producció a la Seu d’Urgell.

`